Top10 napelem gyártó a világban

Javasoljuk, hogy ha napelemes rendszert vásárol, akkor kizárólag a Top10 gyártó termékei szerepeljenek a rendszerében. 2018-ban az első 10 gyártó a világ napelem gyártásának 70%-át (!) adta.

Azok közül is kiemelkedik az első 7 gyártó, akik külön „szuperligát” alakítottak (SMSL). Ők vertikálisan a teljes alapanyag- és késztermék gyártást, kutatás-fejlesztést lefedik tevékenységükkel, és kiemelt minőséget, és garanciális feltételeket biztosítanak, nemzetközi, és azon belül erős európai jelenléttel. Ez a háttér biztosítja a hazai vásárlóknak is a megfelelő, és kiszámítható termékelérhetőséget, és a garanciális igények érvényesíthetőségét.

A világ 10 legnagyobb napelem gyártói a független nemzetközi szolár szervezet hivatalos statisztikája alapján:

A világ legnagyobb napelem-gyártói:

 

 

JA Solar a másik gyártó, aki jelentősebb ugrást hajtott végre, a tavalyi 4. helyről a másodikra léptek előre – miközben a cellagyártók között a legnagyobb gyártó volt tavaly.

Nagy változás nem látható a korábbi 1-2 évhez képest.  Az első 6 pozíció tagjai azonosak, legfeljebb 1-1 helyet cseréltek egymással, de ez egy versengő és dinamikusan növekvő piacon természetes jelenségnek mondható.

A top 10-es lista alsó szegmensében (és még itt is 3-5 GW-os gyártóktól beszélünk) a Suntech és Yingli pedig kiesett a top 10-ből, a korábbi két legnagyobb a komoly pénzügyi gondjaik miatt nem tudott újra tartósan megerősödni.

 

JA Solar

A 2005-ben Kínában alapított JA SOLAR a világ 2. legnagyobb napelem gyártója, és a világ legnagyobb cellagyártója. Mind a fejlesztés, mind a gyártás Kínában található. Kínálatában megtalálhatóak a poly-, és monokristályos panelek a lakossági, illetve az ipari felhasználásra is. Termékeit magas minőségben robotizált gyártósorokon készítik, 25 illetve 30 éves teljesítmény garanciát kínálnak.

11 gyáregységüknek és több mint 20 üzletáguknak köszönhetően a JA SOLAR termékei több mint 100 országban a világ 4 kontinensén elérhetőek. Mind erőművek részeként, mind polgári lakóházak tetején kimagaslóan jól teljesítenek termékeik. A technológiai innovációs alap, a megbízható pénzügyi teljesítményük, és a fejlett globális értékesítési-, és szervizhálózatuk miatt a JA SOLAR kiemelkedően jó ár/érték arányú választás az ügyfelek részéről. A vállalat a világ top 500 energia vállalata között is ott van. 

Ügyfeleinknek leggyakrabban választott termékei a gyártótól:

 

 

LG Solar

Az LG a világ egyik vezető elektronikai gyártója. Napelemes termékei a legmagasabb minőségi szegmenst célozzák meg, kompromisszumok nélküli anyagfelhasználással, kimagasló hatékonyságú termelési adatokkal. Az ajánlott termékek Dél-koreai gyártásúak, egyedülálló 25 év teljeskörű termékgaranciával. Napelemei az egyik leghatékonyabb napelemek a világon. 2-3%-kal magasabb hatásfokkal “dolgoznak”, mint a többi napelem, forradalmi technológiája miatt.

Jótállási programjuk keretében a piacon egyedülálló 25 éves garanciát nyújtanak termékeikre!!! Lineáris teljesítménygaranciát adnak, amely a NeoN2 szériára 89,6%-os a NeoNR szériára pedig 92% kimeneti teljesítményt garantál 25 év után.

Ügyfeleinknek leggyakrabban ajánlott termékeik:

Canadian Solar

A Canadian Solart 2001-ben alapították Kanadában, és a vállalatot 2006 novemberében sikeresen regisztrálták a NASDAQ tőzsdén (rövidítése: CSIQ).

A Canadian Solar Inc. a világ egyik legnagyobb napenergia-ipari vállalata. Tartósan a világ vezető TOP10 gyártója között van, köszönhetően kimagasló minőségű paneljeinek, amit rendkívül versenyképes áron kínál. Mindenzt azért is teheti meg, mert a Canadian Solar a szilíciumtömbök, szilíciumlapok, napelemes modulok és napelemes rendszerek vezető, vertikálisan szervezett gyártója. A Canadian Solar világélvonalba tartozó szakemberei messzemenőkig együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy az összes igényüket kielégítő napenergia-alapú megoldást nyújtsanak számukra.

A Canadian Solart 2001-ben alapították Kanadában, és a vállalatot 2006 novemberében sikeresen regisztrálták a NASDAQ tőzsdén (rövidítése: CSIQ).

Válassza a legújabb terméket! Újdonság! Poly-kristályos napelem, PERC technológiával, extra teljesítménnyel, ott ahol a minőség számít, vagy kevés a rendelkezésre álló tetőfelület.

 

QCELLS

A Hanwha QCells a világ Top5 napelemgyártója között található az elmúlt években. Németországi tervezés-, és fejlesztési központ, és a Hanwha csoport tőkeereje és gyártástechnológiai szaktudása egyesül a magas minőségű termékekben. (A Hanwha csoport a világ egyik legnagyobb ipari konszernje, foglalkozik többek között motorgyártással, energia visszanyerő eszközökkel, félvezetőgyártással, katonai védelmi eszközökkel, bankcsoporttal stb.) . A német fejlesztői központ által irányított dél-koreai, teljesen robotizált gyártás minden előnyét hordozzák a termékek, így a QCELLS a piacon megtalálható jó minőségű panelek közül is kiemelkedik a teljesítményével, a hatékonyságával (termelési adatok), illetve a külső viszontagságokkal szembeni ellenállással, mégis versenyképes árat kínál.

Azon kevés gyártók közé tartozik, akik a teljes gyártási folyamatot lefedi (a cellagyártást is!).

A 285W-os panelektől egészen a 325 W-os panelekig megtalálhatóak a standard méretű moduljai. A nagyobb teljesítményű panel, különösen a kisebb vagy tagolt tetők esetén jó választás.

A Q.Cells Q.PLUS Q.ANTUM modulok legfőbb előnyei: 

  • 12 év garancia
  • 25 év min. 83%-os teljesítmény garancia
  • Q.ANTUM technológia: hátlapi fényvisszaverő réteg, amely a cellákon átszűrődő fényt visszaveri és képes hasznosítani!
  • Anti-reflexiós, edzett üveggel készítik, ami akár 50%-kal csökkenti a napsugarak visszaverődését
  • csökkentették a keretvastagságot. nagyobb cella felületet értek el
  • A kisebb súly ellenére a modulok ellenállóbbak a hó- és szélterheléssel szemben, és stabilabbak a speciális új keretnek és felépítésüknek köszönhetően
  • A napelemcellák speciális technológiával készülnek (anti PID), ami jelentősen javítja a modulok hatékonyságát
  • Minden napelem cella egyedi azonosító kódot kap, mellyel végig követhető a gyártás során

 

 

Ügyfeleink által leggyakrabban választott napelemek a QCELLS-től:

 

Trina Solar A Trina Solar a világ legnagyobb napelemgyártója. Mind a fejlesztés, mind a gyártás Kínában található. Kínálatában megtalálhatóak a poly és monokristályos panelek a lakossági, illetve az ipari felhasználásra is. Termékeit magas minőségben robotizált gyártósorokon készítik, 25 illetve 30 éves teljesítmény garanciát kínálnak.

TIER 1 napelem gyártók, csak tőlük vásároljon

 

PERC napelem technológia

A PERC egy betűszó, angolul a Passivated Emitter and Rear Contact rövidítése.

A cellák felépítése eltér a hagyományos napelemekétől. A PERC napelem hasznosítani tudja a fény infravörös hullámhosszát is. A fénynek ezt a tartományát az emberi szem már nem látja, hanem hőként érzékeljük, tehát leegyszerűsítve azt is mondhatjuk, hogy a PERC napelem a hő egy kis részét is képes áramtermelésre fordítani.

Mit tud még egy PERC technológiás napelem panel?

Ugyan nem magának a PERC technológiának, hanem az általában vele kombinálva alkalmazott felületi reflexió-csökkentő réteg, avagy tükröződés-mentesítő bevonat (ARC = Anti-Reflective Coating) alkalmazásának köszönhetően javul a napelem fényelnyelő képessége, kedvezőtlenebb fényviszonyok mellett is. Így a  panel napfelkeltekor a szórt fény hatására  már hamarabb elkezd termelni, illetve naplementekor tovább üzemel, valamint felhős idő esetén is jobban teljesít, mint a hagyományos napelemek.

 

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

BigSolar

1094 Budapest,
Tűzoltó u. 59.

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Kapcsolat

E-mail: info@bigsolar.hu
Telefon: +36-(1) 951 36 83
Mobil: +36 30 1 88 55 55

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Ügyfélszolgálat:

H-P: 9:00 - 18:00
Sz-V: Zárva

A "BigSolar" márkanév a Business Class EC Kft tulajdona.
A napeles rendszer telepítési és szolgáltatási tevékenységét a 
Business Class EC Kft végzi, mint a "BigSolar" márkanév kizárólagos tulajdonosa.