A Fronius cégről

A Fronius International egy osztrák cég pettenbachi központtal és további telephelyekkel Welsben, Thalheimben, Steinhausban, Sattledtben, Bécsben, Salzburgban és Innsbruckban. Mindemellett a cég rendelkezik 28 nemzetközi leányvállalattal és disztribútorokkal összesen 60 országban. A vállalatnak több mint 3,800 alkalmazottja van világszerte és több mint 1200 szabadalommal rendelkezik.

A Fronius három területen gyárt világhírű, elismert minőségű, piacvezető technológiát képviselő termékeket:

  • 1945-től akkumulátortöltőket
  • 1950-től hegesztőgépeket
  • 1995-től napelemes invertereket.

Fronius Solar

A Fronius 1992-től foglalkozik napenergiával, 1995-re már kifejlesztette első invertercsaládját, a Sunrise-ot. Ezt követte 2001-ben az IG sorozat, 2005-ben az IG centrál inverter, majd 2007-ben az IG Plus és IG TL család, amikből rengeteg üzemel Magyarországon is. Ezeket követték a CL és Agilo típusok, majd 2013-tól a ma is forgalmazott „snap” inverterek. A Fronius egységesítette az inverterei felépítését. Az összes inverterük ún. „Snap” inverter. Ez azt jelenti, hogy az inverter hátlapját kell először felszerelni. Ezen a hátlapon van integrálva az összes sorkapocs, amibe az AC és DC kábeleket kell bekötni. Ha ez megtörtént az invertert magát csak fel kell akasztani a hátlapra és bepattintani a helyére. Ez a megoldás rendkívül könnyű és kényelmes szerelhetőséget biztosít a felhasználóknak.

Ügyfeleink a leggyakrabban e két termékcsaládot választják:

Solar Edge

A SolarEdge Technologies Ltd. amerikai vállalat, a világ vezető optimalizált és okos napelemes rendszereket biztosító inverter gyártója. A SolarEdge volt az első, aki széles körben a panelenkénti optimalizát rendszert kínálta inverter gyártóként, így jelentős fejlesztői előnnyel bír a piackövetőkhöz képest. Mind az inverterek műszaki tesztjei, mind pedig a szerelhetőség, és megjelenés illetve design szempontjából kiemelkedik más gyártók termékei közül. Nem véletlen, hogy alapként 12 év garanciát biztosít invertereire, amit akár 25 évre is ki lehet egészíteni. Optimalizálóira 25 év garanciát vállal.

A Solar Edge egy napelemszintű teljesítmény kinyerést és monitoringot kínáló rendszer. Ez a technológia maximalizálja a napelemekből kinyerhető energiát lakossági, közületi és erőművi méretű napelemes rendszereknél A Solar Edge termékportfóliója tartalmaz teljesítményoptimalizálókat, nagy megbízhatóságú napelemes invertereket és egy web-portált napelem-szintű monitoringgal és hibafigyeléssel.

Ügyfeleink a leggyakrabban e két termékcsaládot választják:

ABB inverterek

Napelemes inverterek

Az ABB a napelemes inverterek legszélesebb termékskáláját kínálja, a legkisebb mikro-inverterektől és háromfázisú füzér inverterektől egészen a megawattnyi teljesítményű központi inverterekig. A napelemes inverterek felhasználása a legkisebb lakossági fotovoltaikus (PV) rendszerektől egészen a több megawattos PV erőművekig terjed. A kínálatot különböző monitoring megoldások egészítik ki, egy globális szolgáltató hálózattal együtt, a megtérülés maximalizálása érdekében.

Az ABB napelemes inverter egységei több mint 40 éves tapasztalatot és az inverter és áramátalakító technológiák terén elért fejlődést tudhatják magukénak, ami hozzájárult ahhoz, hogy az ABB a frekvenciaváltók üzleti szegmensében a világon vezető pozíciót töltsön be, s
egyben a szélturbina konverterek legnagyobb beszállítójává váljon.

A napelemes inverter választásakor, az ABB jelentős energetikai és automatizálási technológiai háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy az Ön igényeit biztosan szolgálja következendő évekre. Az ABB tapasztalatai megfelelő alapként szolgálnak a tekintetben, hogy a napelemes inverterek terén garantáltan jövedelmező a választás.

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

BigSolar

1094 Budapest,
Tűzoltó u. 59.

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Kapcsolat

E-mail: info@bigsolar.hu
Telefon: +36-(1) 951 36 83
Mobil: +36 30 1 88 55 55

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Ügyfélszolgálat:

H-P: 9:00 - 18:00
Sz-V: Zárva

A "BigSolar" márkanév a Business Class EC Kft tulajdona.
A napeles rendszer telepítési és szolgáltatási tevékenységét a 
Business Class EC Kft végzi, mint a "BigSolar" márkanév kizárólagos tulajdonosa.